Gastenboek

Welkom in ons gastenboek!

We zouden het leuk vinden als u een berichtje achterlaat.

Schrijf een nieuw bericht voor in het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.204.169.230 op.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
99 berichten.
John Mens heeft geschreven op 23 september 2023 om 20:13
23-9-2023

Vandaag examen gedaan bij de jonge honden. Na tien lessen weer veel geleerd te hebben is Joep geslaagd. Heel veel dank aan Barbara die mij /ons heel veel geleerd heeft. Nu op naar de beginnerscursus onder leiding van Marian die ons samen zeker weer op een hoger niveau gaat brengen. WAT EEN TOP SCHOOL !!!!!
Arjan heeft geschreven op 24 april 2023 om 19:59
Nu 2 cursussen verder kan ik zeggen dat wat ik bij dag 1 ervaarde zeker het geval is. Wat een top hondenschool is hondenschool De Viervoeter! Vol passie geven Barbara en Marianne de lessen. Ik heb samen met Doran (hond) fantastische lessen gevolgd die zowel voor mij als mijn hond zeer goed waren! Wat je bij hun leert geeft zoveel meerwaarde aan je hond.
Ik wil iedereen aanbevelen om bij deze school te gaan lessen. Het is voor jezelf als hondenbezitter heel goed, je leert er zo ontzettend veel van.
Het resultaat mag er weer wezen. We zijn weer geslaagd😀
Astrid Driessen heeft geschreven op 15 april 2023 om 10:08
Vanochtend examen gedaan met Duke..en geslaagd🎉
Bedankt Barbara
Was gezellig en heel veel geleerd.
Groetjes Astrid en Duke
Marjolijn en Christien Oostvogels heeft geschreven op 8 maart 2023 om 13:15
Wij hebben een puppycursus gevolgd en zijn nu bezig met de beginnerscursus. We zijn ontzettend tevreden over beide cursussen! Barbara en Marianna weten echt heel veel over puppy's en grotere honden. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en ze nemen de tijd om met je mee te kijken. Onze labrador beagle pup Pip vond het in het begin vrij lastig maar door goede tips van Barbara en Marianna hebben we de puppycursus gehaald. Alles wat je op de cursus leert, is thuis goed te oefenen en Pip heeft hier nog steeds veel baat bij. Niet alleen zijn de cursussen erg leerzaam maar we hebben ook erg veel gelachen. Kortom, Hondenschool de Viervoeter is voor ons echt top!
Tanneke Reinders heeft geschreven op 31 mei 2022 om 14:32
Vorig jaar begonnen met puppy cursus en wat hebben wij en onze Duke veel geleerd . 4 cursussen gedaan 3 geslaagd en de laatste op 1 onderdeel helaas gezakt.
Barbara en Marianna nogmaals bedankt voor de leuke cursussen.

Afgelopen weekend hebben wij op zaterdag en zondag shows gehad van de Belgische herders. Daar is onze Duke NKJ jeugd van de reuen geworden.

Groetjes Tanneke
Lisanne van Leent heeft geschreven op 18 september 2021 om 11:27
Vandaag geslaagd voor de jonge hondencursus. Elke dinsdag is het een feestje voor ons beide. Samen veel geleerd. Niet alleen de oefeningen. Ook veel tips gekregen voor de omgang met honden met bijv. warm weer, voeding of gedrag. Een hele fijne plek, met veel aandacht en liefde voor de hondjes. Op naar de vervolgcursus !
Bedankt!
Stephanie Keus heeft geschreven op 29 augustus 2020 om 11:22
Vandaag het examen gehad voor onze pup. En geslaagd. Veel geleerd in die 10 weken. Alles word duidelijk uit gelegd. Snap je iets niet word het herhaald. Barbara verteld vol passie over honden. Wat goed is en wat niet goed is. Ondanks alle coronamaatregelen een hele leuke en leerzame puppycursus gehad. Op naar de volgende cursus!
Gert-Jan heeft geschreven op 21 december 2019 om 15:19
Zo na 10 weken Puppycursus vandaag examen gedaan. Onze groep van 9 op professionele manier gekeurd. Externe keurmeester met vele jaren ervaring. Baasjes zenuwachtig maar het is toch “maar” een puppyexamen ? Mex deed het perfect en we mogen door naar de volgende cursus. Barbara bedankt voor de begeleiding. Vooraf toch wat sceptisch. Tenslotte toch al heel wat honden gehad en die luisterde ook prima. Maar heeel ? blij dat we het hebben gedaan. Nieuwe dingen geleerd en op naar nieuw jaar met nieuwe inzichten. Iedereen die nog twijfeld stap in . Ik kan het in ieder geval aanbevelen.
Johanneke heeft geschreven op 21 december 2019 om 14:09
Voor Nova was het op dinsdagavond altijd een feestje. Wat was ook de beginnerscursus leuk en heel leerzaam. Bedankt Anja voor de fijne tips en adviezen en de goede begeleiding. Vanmiddag heeft Nova het examen gehaald. Door naar de volgende cursus.
Ik zou iedereen hondenschool de viervoeter aanraden!
Kevin heeft geschreven op 15 oktober 2019 om 23:01
Onze eerste hond, allemaal nog een beetje wennen. Maar ook Pepper is geslaagd voor haar puppyexamen. De puppycursus is een aanrader voor iedereen welke de basisbeginselen wil leren voor jezelf en voor de hond. Jong geleerd is oud gedaan!
Hop naar de beginnerscursus....
Johanneke Vos heeft geschreven op 12 oktober 2019 om 12:32
We hebben een hele leuke en leerzame jonge honden cursus achter de rug. De cursus met plezier gevolgd en voor Nova was het ook altijd een feestje. Vanmorgen examen gedaan met Nova en geslaagd, dankzij de goede begeleiding en alle adviezen. De lessen worden op een prettige en professionele manier gegeven en zijn vooral erg leerzaam, waar je thuis weer mee verder kan. Een hele fijne hondenschool met goede professionele begeleiding. Op naar de volgende cursus.
Ik zou dan ook iedereen Hondenschool de Viervoeter aanraden.
Sandra en Hans Houtepen heeft geschreven op 12 oktober 2019 om 11:29
Vandaag heeft Boris zijn puppy diploma gehaald. Wij willen Barbara bedanken voor de heldere uitleg en goede begeleiding. Dankzij de viervoeter hebben wij een goede band met onze hond en een puppy die luistert. Bedankt!
Els heeft geschreven op 12 oktober 2019 om 10:59
Vandaag puppy examen gedaan met Finly en geslaagd. Wat hebben we veel geleerd in 10 weken dank aan Barbara. Op naar de volgende curcus. Hoop dat dat net zo gezellig wordt.
Miranda Besters heeft geschreven op 4 mei 2019 om 16:21
Afgelopen maanden samen met mijn Engelse cocker spaniel (1jaar) de jonge honden cursus gevolgd bij Marianna.
Hele leuke en gezellige tijd gehad met als resultaat dat we vandaag geslaagd zijn en volgende week door gaan met de vervolg cursus.

Goede begeleiding en duidelijke uitleg, echt een aanrader!
Jolanda heeft geschreven op 6 februari 2019 om 12:07
Helaas de puppy cursus niet af kunnen maken ivm operatie bij mij zelf toch wil ik mijn ervaring delen .wij hebben een benner senner dus een hond met een lekker traag begrip haha .de cursus zelf is in een korte tijd veel leren dus erg pittig het kost namelijk veel tijd als je wil als je hond gaat luisteren en doe wat jij wil .het is zeker een aanrader om bij Barbara de cursus te volgen je wordt zelf goed aangepakt door haar en krijg goede adviezen zo dat je goed met je hond kan trainen pittige dame haha en een lieve


Barbara bedankt
Mariëlle heeft geschreven op 25 november 2018 om 11:05
De puppycursus gedaan. Helaas konden we later starten doordat Soof een bacterie had. Hierna dachten we dat Soof het nooit zou leren, maar door de goede tips en dagelijks oefenen is ze glansrijk geslaagd. Dank je wel Barbara. Wij gaan door!
Cynthia Buijzen-Kamstra heeft geschreven op 15 september 2018 om 20:31
Vandaag examen gedaan (jonge honden cursus) met onze Border Collie Buddy. GESLAAGD! & met een geweldige score!! Dankzij trainster Marianna hebben we dit kunnen behalen!! Ik ben tevreden over de viervoeter & gaan door naar de volgende cursus! Groeiend naar de behendigheid 🙂 . #zin in
corry van pelt heeft geschreven op 19 juli 2018 om 17:55
samen met kiki examen gedaan in de hoofdgroep en geslaagd het was een leerzame en gezellige cursus bedankt barbara ik heb er veel mee geleerd ik raad iedereen de viervoeter aan gr corry
Janine heeft geschreven op 16 juni 2018 om 20:29
Vandaag samen met mijn hond Abby examen gedaan in de hoofdgroep. We waren met nog een hond kikkie en haar vriuwtje Corrie.
We zijn allebei geslaagd na een zeer leerzame en gezellige cursus. Bedankt Barbara en anderen van hondenschool 'de viervoeter '.

Groeten Janine
Cynthia van Bruggen heeft geschreven op 4 juli 2016 om 09:32
Hele fijne tijd doorgebracht op het veld van HS de Viervoeter, Marianna heeft ons heel veel "bij"geleerd. Dat is met een JRT niet altijd even makkelijk. Maar met rust en kalmte lukt heel veel. Afgelopen zaterdag examen gedaan en wat denk je; Odie the Dutch Jacks geslaagd met een prachtige scorelijst. Dank je wel allemaal en tot morgen.
dec 24, 2014 | Geplaatst door | Reacties uitgeschakeld voor Gastenboek