In verband met het coronavirus wordt in aangepaste vorm lesgegeven.

Gastenboek

Welkom in ons gastenboek!

We zouden het leuk vinden als u een berichtje achterlaat.

Schrijf een nieuw bericht voor in het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.210.223.150 op.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
94 berichten.
Anita, ma van jelte heeft geschreven op 18 oktober 2014 om 17:59
Hé Barbara,
Dank je wel voor de leuke trainingen en het examen. Wat heeft flooi het goed gedaan hé, en wat was hij lief. Dat was ook voor het eerst ha ha. Jelte wil een nieuwe pup want hij wil zo graag les van jou. Hij vind je super lief. Maar dat ga niet, wij gaan dinsdag naar Corry en dat kom ook weer goed , tot later
Ditte heeft geschreven op 14 oktober 2014 om 21:12
Vandaag zijn Jorn en ik voor de laatste keer op les geweest. Barbara en Corrie,: Hartstikke bedankt voor de leuke , positieve lessen. Voor alle geduldige uitleg!!Fijn dat jullie een Super team zijn, die altijd voor iedereen klaar staat!!Chapeau!! Mede dank zij jullie inbreng geniet ik op en top van Jorn en is hij een hond om blij mee te zijn.

Liefs Ditte en een knuffel van Jorn.
Ellie heeft geschreven op 21 september 2013 om 18:04
Vandaag met Lenneke examen gedaan voor de gevorderden en wel verwacht dat we zouden slagen maar tot mijn verbazing ook nog gewonnen!

We willen graag het team bedanken voor de lessen en het was altijd erg gezellig!

Groetjes en pootje van Lenneke,

Ellie
Els heeft geschreven op 22 juni 2013 om 17:08
Vandaag met Banjer geslaagd voor de Beginnerscursus. Voor een beagle heeft hij 115 punten behaald! Op naar de volgende cursus.Barbara en Corrie bedankt voor de leuke lessen,pootje van Banjer (beaglemans)
carolien van der weegen heeft geschreven op 6 april 2013 om 21:22
nou hier ben ik weer!! Vandaag weer vol trots examen gedaan met Koda. Alweer voor gevorderden wat is de tijd snel gegaan.
Ik kon vandaag weer heel trots op hem zijn. Hij had weer een geweldige puntenlijst.En wat vonden we het gezellig. Bedankt Frans voor de lessen. En Corry we komen dinsdag weer met veel plezier bij jou lessen.

groetjes carolien en Koda
carolien van der weegen heeft geschreven op 4 februari 2013 om 21:25
hallo allemaalZaterdag 2 feb. examen gedaan met Koda. Ik was toch wel zenuwachtig hoor. Maar wat deed Koda het weer goed, we zijn erg trots op hem. En al weer zijn tweede beker, dat hadden we nou ook weer niet verwacht! We gaan vol plezier door met de gevorderden. we genieten er beide van.Weer bedankt voor de fijne lessen tot nu toe en we gaan lekker door.groetjes Carolien en Koda
Sjaak&Els heeft geschreven op 26 januari 2013 om 17:08
Hoi Barbara,Frans,Anja en Corrie,
Vandaag heeft Divo examen gedaan voor cursus Braaf en wat zijn we weer super trots op ons mannetje 🙂 De beker krijgt weer een mooi plekje .Wat is de cursus Braaf een ontzettend leuke cursus om te volgen echt een aanrader voor iedereen die graag met zijn hond bezig is.Ondanks de sneeuw en kou toch weer een gezellige en geslaagde dag.Jullie zijn echt een SUPER team !! Bedankt en tot de volgende cursus.
groetjes, Sjaak,Els,Divo en Amba
Benny en Diana heeft geschreven op 26 januari 2013 om 14:50
Vandaag examen braaf gedaan,onze Pieter heeft het goed gedaan mooie puntenlijst!Nog lekker met de honden mogen ravotten in de sneeuw en ligt nu lekker bij de verwarming te slapen.Altijd spannend zo"n examen maar ook heel gezellig zo met zijn allen!!!Barbara en team bedankt weer voor alles en tot donderdag bij de nieuwe lessen.Groetjes Benny,Diana,Pieter.
Miranda van der Velden heeft geschreven op 1 november 2012 om 09:06
Zaterdag examen gedaan met onze Guus en nog geslaagd ook. Bedankt voor de leuke en leerzame lessen!!!! Guus en ik hebben HONDZETTEND genoten. Al begonnen aan de beginners cursus. Vooral het downliggen zal een leuke uitdaging gaan worden!!!!!!
Groetjes Mier en Guus
Noudje en Annemiek heeft geschreven op 29 oktober 2012 om 21:05
Barbara, wij willen je heel erg bedanken voor de erg leuke en leerzame lessen van de puppycursus. Noudje en Cookie allebei een beker, dus ik ben erg trots op mijn kleine manneke!!! De Castratie is heel goed gegaan, daar bel ik je nog wel over. Jammer dat we de laatste les niet mee konden doen, maar ik hoor graag wanneer er in het voorjaar weer een nieuwe cursus komt, want daar zouden we allebei graag bij willen zijn. We missen het al hoor, was altijd leuk en gezellig, maar vooral leuk voor de hondjes. Veel liefs en succes van ons!
Marjolein heeft geschreven op 29 oktober 2012 om 19:01
Hallo allemaal !
Brutus heeft wederom weer goed gepresteerd op z'n examen. We mogen hem dan ook vanaf nu gevorderde noemen, wie had dat ooit gedacht:D !!! Bedankt voor alles, tot morgen bij de hoofdgroep!
Groetjes, Marjolein en Brutus
Kim Gundel heeft geschreven op 29 oktober 2012 om 18:40
Hoi Barbara.
We zijn erg blij en trots dat Luna de hoofdgroep, ondanks de blessure en operatie, met goed gevolg heeft afgesloten. Het gaf soms wat frustraties, maar dat maakt het des te leuker dat het gelukt is! We starten met veel plezier en motivatie met de cursus Braaf. Bedankt voor al je hulp.
Groetjes Kim, Bart en Luna
lisa Schoonen heeft geschreven op 28 oktober 2012 om 21:01
Hoi Barbara en team.
Bedankt voor de leuke lessen.
Ben super trots op Pakros na het halen van de 1e plaats in de hoofdgroep.
Nu de cursus braaf.
Ik hoop dat hij dan rustiger wordt bij het passeren van anderen honden en mensen.
Lisa en Pakros.
Benny en Diana heeft geschreven op 28 oktober 2012 om 17:45
Hoi Barbara en team,
het was weer een gezellige middag en pieter heeft het weer goed gedaan 3e plaats in de hoofdgroep(die heeft geen last van examenvrees haha)Dank zij jou krijg ik steeds meer zelfvertrouwen en beginnen we met heel veel plezier aan de cursus braaf!!!Groetjes Diana,Benny en een pootje van Pieter.
Carolien en Koda heeft geschreven op 28 oktober 2012 om 15:20
Hallo allemaal

Ik wil jullie en met name Barbara bedanken voor de leerzame en gezellige puppycursus!
Koda en ik hebben al zoveel geleerd en genieten hierdoor nog meer van elkaar.
Het examen afgelopen zaterdag was toch wel even spannend want zou hij het nu wel allemaal doen. Maar het ging goed en we hebben zelfs een beker gewonnen. Ben super trots op mijn mannetje. En natuurlijk gaan we door met de beginnerscursus, we hebben er zin in! tot dinsdag

groetjes nico carolien kyan en koda
Marielle Perdaems heeft geschreven op 28 oktober 2012 om 13:42
Hoi Barbara en Team,

Wat was het afgelopen zaterdag leuk, het eerste diploma voor onze Sjenna, zij is natuurlijk nog maar 5 maanden en heel onstuimig. Maar als ik zie wat ze op die kort tijd geleerd heeft ben ik blij dat ik ben doorgegaan met haar. En ben ik trots op jullie en op Sjenna en ook een beetje op mezelf. Het is ook heel leuk om intensief bezig te zijn met haar onder begeleiding zodat je weet dat het goed is voor haar wat je doet. Tot volgende week op naar het volgende diploma hopen we.
Hartelijk dank naar het hele Team

met vriendelijke groet,


Marielle Perdaems
Els en Sjaak heeft geschreven op 28 oktober 2012 om 10:16
Hoi Barbara en team,
Wat een geslaagde middag was het weer!
Ondanks de kou hebben alle honden het weer prima gedaan op examen.
We zijn ook weer super trots op onze honden Divo 2e in hoofdgroep en Amba 3e in gevorderden is een prachtig resultaat .
We kijken ook erg uit naar de nieuwe cursus braaf.
Merel en Nid-Noy heeft geschreven op 31 juli 2012 om 22:43
Hallo allemaal,
Afgelopen weken hebben we de beginners cursus bij Anja gevolgd. Met veel plezier hebben Nid-Noy en ik mee gedaan. En met als resultaat een mooi diploma in de bench van Nid-Noy. Over 3 weken begint de volgende cursus. Nog even geduld maar daarna zullen we weer met veel plezier komen! tot snel!!!
Diana Vergouwen heeft geschreven op 31 juli 2012 om 21:57
Hoi Barbara,wat was het weer spannend zatermiddag!Vol met zenuwen ging ik het veld op met onze Pieter maar hij heeft het weer goed gedaan,dus weer een diploma erbij!!!Geniet van jullie welverdiende vakantie en wij zijn er weer met de volgende cursus hoor,want mede dank zij jou is onze Pieter een hond om trots op te zijn!!!Groetjes Benny,Diana en een pootje van Pieter.
Els en Sjaak heeft geschreven op 29 juli 2012 om 11:40
Hoi Barbara,Frans,Anja,Joop,
Wat een geslaagde middag was het weer tijdens examen.
We hadden echt niet verwacht dat Divo weer met de beker naar huis zou gaan en zijn dus super trots op hem.Ook Amba heeft het weer erg goed gedaan,maar dat kan ook niet anders met zon goede juf:)
We wensen jullie fijne vakantie en zien elkaar weer bij de volgende cursus.

gr. Divo ,Amba, Sjaak en Els
dec 24, 2014 | Geplaatst door | Reacties uitgeschakeld voor Gastenboek