In verband met het coronavirus wordt in aangepaste vorm lesgegeven.

Gastenboek

Welkom in ons gastenboek!

We zouden het leuk vinden als u een berichtje achterlaat.

Schrijf een nieuw bericht voor in het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.210.223.150 op.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
94 berichten.
Ruud Liefhebber heeft geschreven op 13 februari 2016 om 15:20
Voor de tweede cursus opgeweest en geslaagd. Onze Tinus heeft al veel geleerd op deze leuke school. Weer gauw aangemeld voor de volgende cursus en hopen dat het weer zo leuk wordt.
Anja heeft geschreven op 13 februari 2016 om 13:12
Afgelopen zaterdag met Alyne examen gedaan voor jonge honden.
Het was super spannend, maar wat deed ze het goed!
Wat ze op cursus NIET deed, nl. "plat gaan", deed ze op het examen wel!!
Bedankt Barbara!
Op naar de volgende cursus, we hebben er zin in!

Groetjes,
Anja en een knuffel van Alyne.
Arjen en Nicoline heeft geschreven op 9 februari 2016 om 12:56
We hebben nu voor het eerst een cursus gelopen bij Barbara en Corry. De reden hiervoor was dat we van een andere hondenschool het kwaliteitsniveau te laag vonden en naar iemand zochten die wel iedere cursist de aandacht geeft die nodig is. De Viervoeter heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en bewaakt deze ook. Ze schromen niet om leden extra te motiveren of zelfs een cursus te laten overdoen als dit nodig is. Als je echter hun ervaring opvolgt en bereidt bent om de adviezen op te volgen is dit totaal niet nodig. Ze geven je de handvaten die nodig zijn om een zeer fijne hond te krijgen die luistert naar je wanneer dat nodig is. Daarbij is het voor jezelf en de relatie met je hond gewoon erg leuk. Onze Semmie is met vlag en wimpel geslaagd. Bedankt hiervoor en voor de goede adviezen tot zover!
Luna Tanis heeft geschreven op 6 februari 2016 om 14:44
Vandaag examen gedaan met Luna, jonge hondencursus, en geslaad. Super! Wat is ze gegroeid in 10 weken. Bedankt Barbera voor de fijne lessen. Op naar de vervolg cursus!
Iante Mathijsen heeft geschreven op 13 juni 2015 om 22:56
Kom ook, en leer dat je eigen hond steeds meer begrijpt. Het is echt super leuk bij de vier voeter
Saskia Nagelkerken-Hoetelmans heeft geschreven op 9 juni 2015 om 17:54
Afgelopen zaterdag wederom examen gedaan...nu was het van de beginnerscursus en yeahhhh we zijn geslaagd. Was superleuk weer om te mogen doen.
Altijd gezellig op de hondenschool! Heel het team weer bedankt, hebben veel geleerd! Op naar de volgende ronde.....
Groetjes Saskia, Meike & STORM!!!
Joleen Voorheijen heeft geschreven op 6 juni 2015 om 16:40
Vanmorgen examen gedaan met mijn Heidewachtel Balou , vrouwtje was nerveuzer dan Balou zelf ,maar ging goed hoor ,ben super trots op Balou , een paar kleine schoonheids foutjes ( mijn schuld ) maar dat komt zeker weten goed dank zij de professionele , leuke , vrolijke meiden die de cursus geven . Ik kan iedereen deze Hondenschool aanbevelen , alles correct en netjes niets is teveel en alle op alle vragen krijg je antwoord . Je start met een groep en die groep blijft ook bij elkaar t/m examen , en dat is erg fijn !! Dikke COMPLIMENTEN , ik hoop nog lang bij jullie te mogen trainen en samen met Balou nog veel te mogen leren ! DANK jullie wel Barbara , Corry en Anja .
Brigitte Coppens heeft geschreven op 6 juni 2015 om 16:40
Vandaag met Jara examen gedaan.
Super trots ben ik op Jara, we kwamen van ver, eigenwijs, dominant en soms agressief maar door de twee cursussen die ik nu met jara gevolgd heb bij de hondenschool, heb ik nu een hele andere hond. Oke we zijn er nog niet. Maar dat Jara vandaag de eerste plaats heeft gehaald is gewoon wowwww.
Bedankt Corry voor de lessen en alle tips ( hoop niet dat je duk tape heb gekocht 🙂 ) Vol goede moed gaan Jara en ik naar de volgende cursus nu bij Barbera.
Spannend maar ik weet nu door doorzetten en hard werken komt het goed.
Super bedankt team van hondenschool de Viervoeter.
Door jullie krijg ik steeds meer vertrouwen in mijn lieve terveurense herder Jara.
Ps de beker staat mooi bij jara haar bench iedereen mag het zien.
Albert Hasselmeijer heeft geschreven op 6 juni 2015 om 10:22
Vind het een hele leuke maar vooral erg leerzame cursus met onze pup! Vandaag geslaagd met onze Fellow en zal ook de volgende cursus met heel veel plezier gaan volgen! Heb er zin in!
Sabrina Weijts heeft geschreven op 29 maart 2015 om 20:22
Ons hondje Diesel, waar we we ten einde raad mee waren, gedrag wat we niet konden tolereren.. maar daar waren jullie! Huisbezoek - extra loop training en als toevoeging jonge honden cursus..
Nu 10 weken later hebben wij gelukkig al weer een heel eind ons hondje terug, door vol lof voor het hele team van de viervoeter!
Gisteren is Diesel geslaagd voor de jonge honden cursus met een groot compliment. Op naar de volgende cursus die we met veel plezier mogen gaan volgen bij hondenschool de Viervoeter!
Nogmaals, het hele team van de Viervoeter.. Bedankt voor alle tips - instructies - moed en steun die jullie ons hebben gegeven.

Veel liefs, Sabrina en Stephan en een pootje van Diesel
Nel Van Dongen heeft geschreven op 29 maart 2015 om 15:02
Namens Aster dank voor de cursus en ze is geslaagd !!!
Isabel Wessels heeft geschreven op 28 maart 2015 om 21:56
Super Leuke hondenschool !veel geleerd en hoop dat we nog met gaan leren
Adrie Harijgens heeft geschreven op 28 maart 2015 om 21:41
Bram is vandaag geslaagd voor zijn diploma hoofdgroep, bedankt Barbara en Corrie voor de leerzame en leuke lessen. Nooit gedacht dat er zoveel mogelijk was in zo'n korte tijd!!! Op naar de behendigheid training waar Bram en ik veel zin in hebben!!!!
Joey Christianen heeft geschreven op 28 maart 2015 om 19:38
Elke week ga ik en de hond met veel plezier naar de training. We leren er heel veel, goede training en fijne mensen, goede instructeurs met heel veel kennis en ervaringen.

Joey en Kaleigh
Rineke Klink Verdoes heeft geschreven op 28 maart 2015 om 18:49
wat een fijne honden/baasjeschool 🙂 is dit!
superbegeleiding en een dikke vette pluim voor "onze" Frans! Wat heb je ons goed naar het examen toe laten werken!! alle hondjes en baasjes geslaagd, zeker iets om trots op te zijn!
djoek en ik werden 2e en ondanks het ietwat puberaal gedrag, van natuurlijk djoek, zijn we heeeeeeel erg tevreden! zoveel vooruitgang.....super!
op naar de gevorderden! xxx
Saskia Nagelkerken-Hoetelmans heeft geschreven op 28 maart 2015 om 14:05
Vandaag heeft onze Storm zijn puppy cursus examen gedaan en hij is nog geslaagd ook haha. Supertrots op onze lieve viervoeter. Maar dit alles natuurlijk dankzij Barbara die ons alles met zoveel geduld heeft geleerd. Bedankt hiervoor!! Bovenal was het ook super leuk en gezellig om deze cursus samen met Storm en dochter Meike (die in weer of geen weer altijd trouw mee ging kijken.) te kunnen doen. Wij hebben al enorm veel zin in de beginnerscursus!! Zijn wij dinsdag zeker weer van de partij!! ( en als Storm weer uitgerust is van vandaag natuurlijk haha) Tot dan!!! liefs Saskia, Meike en een pootje van Storm!!!
Aline Bierkens heeft geschreven op 28 maart 2015 om 13:51
Vandaag heeft onze Jimm zijn diploma gehaald. Wij gaan zeker door. Leuke en leerzame hondenschool.
Sylvia Meewisse-Pronk heeft geschreven op 25 januari 2015 om 20:10
Met heel veel plezier ga ik iedere week naar cursus! Heb in een paar maanden Zoveel geleerd! Nu in hoofdgroep moeilijk maar...zeer leerzaam!!
Hondenschool de Viervoeter heeft geschreven op 25 januari 2015 om 17:20
Dit is ons nieuwe gastenboek! Voortaan kunt u met uw Facebook account een reactie plaatsen. Super handig!
Claudia en Philip heeft geschreven op 23 oktober 2014 om 14:16
Afgelopen zaterdag heeft onze Doedel puppy examen gedaan en geslaagd. Was een erg leuke, gezellige en goed verzorgde ochtend.
En we gaan zeker door met de vlg cursus!
dec 24, 2014 | Geplaatst door | Reacties uitgeschakeld voor Gastenboek